Sylvestercross

Nog -18 dagen tot de Rabobank Sylvestercross!

Clinics 2017

De inschrijving voor de clinics van de Rabobank Sylvestercross 2017 is geopend.

Als je optimaal voorbereid aan de start van de 37e Rabobank Sylvestercross wilt verschijnen zou je kunnen deelnemen aan de vier CLINICS die voor deelnemers georganiseerd worden.

Op vier achtereenvolgende zondagochtenden van 09.00 - 11.00 uur, startend op 26 november aanstaande, verzorgen we vier trainingen in de Lange Duinen bij Soest. De data van de clinics zijn dus: 26-11, 3-12, 10-12, 17-12-2017. Vertrekpunt van de clinics: kantine AV Pijnenburg.

De cross is een afzonderlijk onderdeel van de loopsport en vereist speciale technieken en voorbereidingen. De deelnemers worden ingedeeld in drie niveaugroepen. Op die manier zijn de clinics zowel geschikt voor onervaren deelnemers als voor lopers/loopsters met ervaring die hun looptechniek of hun conditie willen verbeteren. Onder leiding van deskundige trainers van AV Pijnenburg wordt op en in de nabijheid van het parcours getraind.

Deelname aan de vier clinics kost € 30. Alle deelnemers ontvangen een Rabobank Sylvestercross-loopshirt van uitstekende kwaliteit.

INSCHRIJVING VOOR DE CLINICS 2017 IS NU (7 december 2017) HELAAS NIET MEER MOGELIJK

HALF OKTOBER VOLGEND JAAR (2018) KUNT U INSCHRIJVEN VOOR DE CLINICS 2018 


(Omdat leden van A.V. Pijnenburg al in de prettige omstandigheid verkeren te kunnen oefenen op het parcours staan deze clinics voor hen niet open).


Foto's


Herinneringen en fotoalbums

Onze Sponsoren