Sylvestercross

Nog 73 dagen tot de Rabobank Sylvestercross!

Inschrijven Sportmassage

Heb je ingeschreven voor de Sylvestercross, dan kun je je op de wedstrijddag voor of na je wedstrijd laten masseren.

Een massage van een kwartier kost slechts € 5.

Inschrijven voor een massage kan via deze link.

SPORTMASSAGE, voor wie en waarom? Sportmassage is een onmisbare begeleiding voor iedereen die zijn lichaam als motor voor zijn ‘sportieve‛ prestaties ziet. Die motor moet wel regelmatig gesmeerd worden; bij uitstek werk voor de professionele sportmasseur!
Tijdens inspanning verliezen de spieren (veel) vocht. Dit vochtverlies verstoort de energiebalans in de spieren. Al bij een afname van 1% van het lichaamsgewicht, neemt het prestatieniveau met 10% af! Je herkent deze ‘uitputting‛ aan het gevoel ‘zware benen‛ te hebben..….het hoofd wil nog wel maar het lichaam luistert/gehoorzaamt niet meer. Vaak zijn pauzes te kort om het lichaamseigen herstel voldoende te laten optreden en begin je weer aan een nieuwe inspanning met een verstoorde energiebalans, de batterij is nog niet opgeladen. Door sportmassage toe te passen versnel je de energiebalans. Hiermee ben je nl in staat om afvalstoffen af te voeren en doorbloeding te stimuleren. Het lichaam/de spieren zullen hierdoor sneller herstellen van een inspanning en eerder een nieuwe prestatie kunnen leveren.
SMTA biedt de mogelijkheid om je voor- of na deelname aan de Sylvestercross te laten masseren, zodat je op tijd fit bent voor een knallende afsluiting van het jaar en fris aan het nieuwe jaar kunt beginnen!....

Sportmassageteam Amersfoort / Bureau Mens

Herinneringen en fotoalbums

Onze Sponsoren