Sylvestercross

Nog 278 dagen tot de Rabobank Sylvestercross!

Informatie inschrijfprocedure

Voor-inschrijven voor de individuele wedstrijden van de Rabobank Sylvestercross kan tot en met 18 december 2016 digitaal via deze website of via www.inschrijven.nl.

Bij het inschrijven kan worden gekozen uit bijna 30 looponderdelen van de Sylvestercross, die op verschillende momenten van oudejaarsdag starten (zie programma). Voor sommige wedstrijdonderdelen kun je alleen maar inschrijven als je wedstrijdlid bent van een atletiekvereniging (junioren AB, senioren, masters), voor andere onderdelen is lid zijn van een atletiekvereniging niet nodig (jeugdlopen en de prestatielopen).

Tijdens de voor-inschrijving kan een dry-fit loopshirt besteld worden en er is de mogelijkheid een donatie te doen aan Ons Goede Doel (De Regenboogboom). 

Uiteindelijk moet je de kosten voor de voor-inschrijving direct per iDeal betalen. Er is wel sprake van een coulante annuleringsregeling; als je uiterlijk op 18 december aangeeft dat je je inschrijving annuleert, dan krijg je het betaalde bedrag minus €1,- administratiekosten retour.

Na 18 december kun je tot en met de wedstrijddag nog wel na-inschrijven, maar dan zijn de kosten hoger.

Na 18 december blijft de online inschrijving opengesteld tot 30 december in de vorm van een na-inschrijving. In de e-mail, die je ter bevestiging van deze na-inschrijving wordt toegestuurd, staat een voorlopig startnummer vermeld. Deze e-mail moet uitgeprint meegenomen worden op de wedstrijddag en kan dan ingewisseld worden tegen een echt startnummer.

Op 30 december (tussen 13:00 en 18:00 uur) en 31 december (tot 45 min voor de start) is ook na-inschrijving mogelijk in het inschrijfbureau. Dan vul je in het inschrijfbureau een formulier met je gegevens in en krijg je een startnummer uitgereikt. Ter plaatse dient dan ook betaald te worden; pinnen is mogelijk.

Inschrijving Sylvester BusinessRun en ScholierenCross

Naast de individuele wedstrijden zijn er ook twee teamlopen: de Bink Sylvester Scholierencross en de Rabobank Sylvester BusinessRun. Inschrijven voor deze teamlopen kan uitsluitend digitaal tijdens de voorinschrijvingsperiode; na-inschrijven is niet mogelijk.

Herinneringen en fotoalbums

Onze Sponsoren