Sylvestercross

Nog 18 dagen tot de Rabobank Sylvestercross!

Informatie inschrijfprocedure

Voor-inschrijving individuele onderdelen
Voor-inschrijven voor de individuele wedstrijden van de Sylvestercross en de Sylvester by Night kan tot en met 16 december 2018 via deze website of via www.inschrijven.nl. Inschrijfkosten kunnen worden voldaan middels iDeal.

Bij het inschrijven kan worden gekozen uit bijna 30 looponderdelen, die op verschillende momenten op 30 december (Sylvester by Night) en 31 december (Sylvestercross) starten. Voor sommige wedstrijdonderdelen kun je alleen maar inschrijven als je wedstrijdlid bent van een atletiekvereniging (Junioren AB, Senioren, Masters), voor andere onderdelen is lid zijn van een atletiekvereniging niet nodig (jeugdlopen en de prestatielopen).

Tijdens de voor-inschrijving kan een dry-fit loopshirt worden besteld en er is de mogelijkheid een donatie te doen aan ons goede doel. 

Na-inschrijving individuele onderdelen
Na 16 december 2018 kun je tot en met de wedstrijddag nog na-inschrijven, maar dan zijn de kosten hoger.

Tot 30 december kan dit via deze website of via www.inschrijven.nl. In de e-mail, die je ter bevestiging van deze na-inschrijving wordt toegestuurd, staat een voorlopig startnummer vermeld. Deze e-mail moet uitgeprint meegenomen worden op de wedstrijddag en kan dan ingewisseld worden tegen een echt startnummer.

Op 30 december (tussen 17:00 en 20:00 uur) en 31 december (tot 45 min voor de start) is ook na-inschrijving mogelijk in het inschrijfbureau. Dan vul je in het inschrijfbureau een formulier met je gegevens in en krijg je een startnummer uitgereikt. Ter plaatse dient dan ook betaald te worden; pinnen is mogelijk.


Inschrijving teamlopen
Naast de individuele wedstrijden zijn er ook twee teamlopen: de Sylvester Scholierencross en de Sylvester BusinessRun. Inschrijven voor deze teamlopen kan uitsluitend tijdens de voor-inschrijvingsperiode; na-inschrijven is niet mogelijk.

Bink Sylvester Scholierencross
Inschrijven voor de Bink Sylvester Scholierencross kan uitsluitend door de school via deze website of via www.inschrijven.nl.

Als leerling kun je je alleen via de school aanmelden. De school geeft alle inschrijvingen vervolgens aan ons door.
Doet de school nog niet mee, maar zijn er klasgenoten die wel zin hebben om mee te doen met een schoolteam? Vraag dan aan de juf/meester of de sportcoördinator van de school of deze ook mee wil doen aan de Bink Sylvester Scholierencross!

Rabobank Sylvester Businessrun
Inschrijven voor de Rabobank Sylvester Businessrun kan via deze website of via www.inschrijven.nl.
Voor het voldoen van de inschrijfkosten ontvangt het bedrijf/de instelling/de organisatie na inschrijving een factuur. In de week voor de cross ontvangt de contactpersoon een e-mail, waarin de verdere procedure toegelicht wordt.


Inschrijven Verenigingen

Verenigingen kunnen indien gewenst gebruik maken van een A-formulier voor het inschrijven van atleten.
Stuur de lijst naar info@sylvestercross.nl

Betaling van het inschrijfgeld loopt via de Rabobank in Soest op rekeningnummer: NL37RABO0379933063 en BIC-code: RABONL2U t.n.v Sylvestercross onder vermelding van de verenigingsnaam.


Algemene voorwaarden, privacy statement en annuleren
Op deelname aan de Sylvestercross zijn algemene voorwaarden en een wedstrijdregelement van toepassing. Deze zijn hier terug te vinden. Op deze pagina is ook meer informatie terug te vinden over hoe je een inschrijving kunt annuleren.
De Stichting Sylvestercross Soest hecht veel waarde aan de bescherming van de persoonsgegevens van haar deelnemers, relaties, donateurs en vrijwilligers. De bescherming van en omgang met persoonsgegevens binnen de Stichting Sylvestercross Soest ligt vast in een privacy statement. Deze is hier terug te vinden.

Herinneringen en fotoalbums

Onze Sponsoren