Sylvestercross

Nog 147 dagen tot de Sylvestercross!

Contract met Rabobank getekend

Contract met Rabobank getekend
16-10-2014

Hoewel de Rabobank traditioneel vooral hockey, wielrenner en paardensport ondersteunt met sponsoring is nu besloten de jarenlange samenwerking met businessrun van de Sylvestercross uit te breiden naar het naamsponsorschap. Dat betekent dat we de komende jaren zullen spreken over de ‘Rabobank Sylvestercross’.

Directeur Ron Klitsie van de Rabobank vindt dat de hardloopsport goed bij de bank past, zeker in de vorm van de Sylvestercross met Europese toplopers en daarnaast een zeer groot aantal regionale recreanten en veel bezoekers op oudejaarsdag, de wedstrijddag. “Juist door de gezellige sfeer zorgt de cross voor een verbindend element”.

Ad van der Wiel, de voorzitter van het bestuur van de Sylvestercross geeft aan dat de ‘Rabobank Sylvestercross’ met de extra ondersteuning door de Rabobank en enkele andere grote sponsoren nog aan kwaliteit zal winnen. Dat zie je bijvoorbeeld aan de VIP-tent, waar de topatleten en de gasten van de ‘Rabobank Sylvestercross” ontvangen worden, die vergroot zal worden, om naast de atleten ook meer gasten van het Soester zakenleven te kunnen ontvangen; de catering van de VIP-tent wordt volledig door het Hilton verzorgd.

Woensdag 15 oktober is het contract tussen de Rabobank Soest Baarn Eemnes en de Sylvestercross ondertekend door Ron Klitsie en Ad van der Wiel in aanwezigheid Renée van Zandvoort van de Stichting ‘De Regenboogboom’, het goede doel van de ‘Rabobank Sylvestercross’ en Jan Blankestijn (Sylvestercross).


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren