Sylvestercross

Nog 148 dagen tot de Sylvestercross!

De G cross is voor iedereen!

De G cross is voor iedereen!
05-12-2019

Beste sporters en niet sporters met een verstandelijke of lichamelijke beperking,  en beste begeleiders, dit nieuwsbericht is speciaal voor jullie

2019. Het jaar is bijna klaar. We hebben weer veel om op terug te kijken. Er zijn mooie en bijzondere dingen gebeurd en wat hebben we weer ons best gedaan. Vooral de inzet van onze medemensen met een verstandelijke of fysieke beperking is bijzonder. Vaak kost het hen extra moeite om in deze veeleisende maatschappij hun steentje bij te dragen. Het is nu de tijd om hen eens extra in het zonnetje te zetten na een fantastische prestatie. 

Zou het niet fijn zijn  om mee te doen met de G cross? Een prestatieloop waarbij het meedoen alleen al wordt beloond met een prachtige prijs wanneer je over de finish komt. En het is nog gratis ook!

Om het jaar goed af te sluiten  met een tevreden gevoel gaan veel mensen op 31 december de laatste sportieve uitdaging van het jaar aan: de Sylvestercross in Soest. Speciaal voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking  wordt de G cross, een bijzonder onderdeel van de Sylvestercross gesponsord door het Bentinck fonds, met als co-sponsor de Lindenhof in Soest.

Een heerlijk rondje hardlopen, de wind door je haren voelen waaien, heel veel  enthousiaste mensen langs het parcours zien juichen en klappen voor JOUW prestatie. Even doorbijten om de finish te halen, want het gaat niet vanzelf door het mulle zand. En dan de beloning. Je hebt het gehaald. Wat knap! Trots zijn op jezelf en dankbaar dat jouw begeleider jou op staat te wachten bij de finish. Wat voor beperking je ook hebt:  of je snel of langzaam kunt lopen, of je alles goed ziet of minder goed, of je nou groot bent of klein, dik of dun, oud of jong, of je een lichamelijke of een verstandelijke beperking hebt, je kunt het!   Wat is er nou fijner dan het jaar gloeiend van trots op je eigen prestatie te kunnen afsluiten, een heuse winnaarsbeker in ontvangst te mogen nemen en door honderden mensen als een held te worden toegejuicht?

Want als je een beperking hebt is dit een prachtige en haalbare ronde om (hard) te lopen: 600 meter van het Sylvestercross parcours zonder tijdslimiet:  een prestatie om trots op te zijn. 

Wanneer je (met je begeleider) naar Soest komt zul je genieten van al de mooie natuur om je heen, van alle lieve mensen die je aanmoedigen, van je eigen knappe prestatie en nog heel lang daarna van je mooie prijs.

  • Je krijgt je eigen startnummer
  • Er is een speciale plek bij het parcours gereserveerd voor de G cross deelnemers
  • Je loopt een prachtige, haalbare ronde in een fantastische bruisende wedstrijdsfeer
  • Een  begeleider mag met je mee lopen (maar het hoeft niet)
  • Bij de finish krijg je een mooie prijs
  • Het maakt niet uit of je de eerste of de laatste bent. Iedereen is winnaar
  • Na afloop is er een hapje en een drankje
  • Als je meedoet kost het helemaal niets.

De G cross wordt gelopen op oudejaarsdag 31 december 2019 . De start is om 14.50 uur.

Ouders, begeleiders, familieleden, gun uw oogappel deze bijzondere ervaring. Neem hem of haar mee naar de G-cross en laat hen ervaren dat zij meer kunnen dan ze denken. Laat hen ook het jaar met een gevoel van trots en voldoening afsluiten.

Kijk hier voor info en inschrijvingen


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren