Sylvestercross

Nog 147 dagen tot de Sylvestercross!

Get ready’ voor de Sylvester Cross in Soest met het speciale Hilton Royal Parc Cross Arrangement!

Get ready’ voor de Sylvester Cross in Soest met het speciale Hilton Royal Parc Cross Arrangement!
21-11-2011

DEZE AANBIEDINGEN ZIJN NIET MEER GELDIG!!

De Sylvestercross in Soest wordt op 31 december 2011 dit jaar voor de 31ste keer georganiseerd en is een schitterende cross met een prachtig, maar zwaar parcours. Voor deelnemers die meedoen aan dit unieke evenement heeft Hilton Royal Parc Soestduinen een speciaal Cross Arrangement samengesteld. Of u nu op zoek bent naar een stukje ontspanning voor of na de Sylvestercross of een voedende bodem wilt leggen om uw energiepeil optimaal te behouden, met het Hilton Royal Parc Cross Arrangement zit u altijd goed.

Ontdek de voordelen van het Cross Arrangement, bestaande uit drie onderdelen:

 • 3-gangen marathon diner of eindejaarsbuffet
 • Geniet van een heerlijk 3-gangen ‘Marathon diner’ vol voedende specialiteiten van chefkok  Jos Volle op vrijdag 30 december 2011

OF

Kom na de Sylvester Cross genieten van ons uitgebreide eindejaarsbuffet met vele internationale gerechten van topkwaliteit in het sfeervolle Royal Parc Restaurant. 

 • Heerlijke massage
  Pre-Marathon Massage op 30 december 2011
 • Genieten van de Healthclub faciliteiten
  Onbeperkt toegang tot de welnessfaciliteiten van de Healthclub, inclusief een comfortabele badjas, handdoeken en slippers
 • De speciale prijs van het Marathon Arrangement is  € 69,00 per persoon

Het is ook mogelijk om de elementen los te boeken.

 • Een Pre-of Post-Marathon Massage: € 35,00 per persoon
  Een stevige, energieke massage van de rug, schouders en nek waarbij door een mix van knedingen, rotaties alle spieren flink worden behandeld en losgemaakt. Deze massage is een ware energy boost en uitermate geschikt voorafgaande of na afloop van de Sylvester Cross.
 • Het Marathon Menu: € 39,50 per persoon
  Dit heerlijke 3-gangen verrassingsdiner van Chefkok Jos Volle en zijn team bevat veel voedende typische sporters specialiteiten en zorgt ervoor dat u optimaal kunt presteren tijdens de Cross.
 • International eindejaarsbuffet € 39,50 per persoon
  Speciaal voor alle sporters die tijdens de Sylvester Cross hun uiterste best hebben gedaan om een goede prestatie te leveren, serveren wij een eindejaars buffet voor slechts EUR 39,50 per persoon. Tijdens deze feestelijke avond wordt u heerlijk in de watten gelegd en kunt u kiezen uit vele internationale kwaliteits voor-, hoofd-, en nagerechten van de hand van onze Chefkok Jos Volle. 

Reserveren:
Het Cross Arrangement, net als de losse elementen, dienen vóór woensdag 28 december gereserveerd te worden, op basis van beschikbaarheid. Dit kan bij de Front Office van Hilton Royal Parc Soestduinen, via 035-6038383. Vermeld tijdens uw reservering dat het gaat om het Marathon Arrangement of één van de losse onderdelen. Natuurlijk is het ook mogelijk om naast het Cross Arrangement een kamer te boeken bij Hilton Royal Parc. Prijzen zijn al beschikbaar vanaf €73.03 
voor twee personen inclusief ontbijt. Boek nu snel uw hotelkamer op: Soestduinen Hilton


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren