Sylvestercross

Nog 148 dagen tot de Sylvestercross!

De laatste voorbereidingen

De laatste voorbereidingen
30-12-2010

Het parcours wordt geprepareerd door op de aangelopen sneeuw een laag zand te strooien. Op die manier worden de gladde stukken uitstekend beloopbaar gemaakt. Verder liggen de Lange Duinen er prachtig bij. In het start/finishgebied is het een drukte van belang. De tenten worden opgezet, hekken geplaatst, spandoeken worden opgehangen. Groot materieel crosst af en aan om het parcours voor morgenochtend in orde te hebben. Gelukkig is het heerlijk weer; de zon schijnt zelfs, het is genieten.

Alle deelnemers van wie een e-mailadres bekend is, hebben een laatste bericht gekregen met onder andere hun startnummer (is nodig voor het ophalen van startnummer en chip). Deelnemers die dit bericht niet hebben ontvangen kunnen op deze site bij de deelnemerslijsten kijken wat hun startnummer is.

Morgen is na-inschrijving nog mogelijk. Het is gebruikelijk dat er zo'n 700 a 800 na-inschrijvers zijn, waardoor het aantal deelnemers van de voorinschrijving (2300) zal groeien tot (boven de ?) 3000, een fantastisch aantal.

 


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren