Sylvestercross

Nog 159 dagen tot de Sylvestercross!

Geen Sylvester by Night en Sylvestercross in 2020

Geen Sylvester by Night en Sylvestercross in 2020
01-09-2020

Het bestuur van de Stichting Sylvestercross Soest is met pijn in het hart en na grondige overwegingen tot de conclusie gekomen dat het dit jaar, door het Coronavirus, niet mogelijk is een volwaardig evenement te organiseren zoals de afgelopen jaren. Een complete Vaarderhoogt Sylvester by Night op 30 december en een a.s.r. Vitality Sylvestercross op 31 december, waar jong en oud, recreant en topatleet aan mee kunnen doen, is momenteel alleen te organiseren met veel ingrijpende beperkingen en aanpassingen. Met een sterk ingekort programma, geen publiek, gefaseerd starten en geen feestelijke sfeer rond de 40e editie. Het zou de ziel uit het evenement halen en slechts doorgang kunnen vinden op zeer beperkte schaal. Dat is naar onze mening niet hetgeen deelnemers en sponsoren wensen en daarom niet wat wij dit jaar willen organiseren.

40e editie verplaatst naar 2021
De traditie van de Sylvescross houden we uiteraard graag in leven. Van het 40e jubileum willen we natuurlijk een bijzonder (hardloop)feest maken. Wij hopen van harte dat wij onze 40e editie op 30 en 31 december 2021 met u in gezondheid kunnen vieren. We nodigen ieder alvast uit om hier als loper, vrijwilliger, sponsor, supplier, vriend of bezoeker aan deel te nemen. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie.

Steun onze sponsoren, suppliers en vrienden
Net als veel andere ondernemingen ondervinden diverse van onze trouwe sponsoren, suppliers en vrienden financiële hinder van de Coronasituatie. Als trouwe deelnemer en/of bezoeker van de Sylvestercross hopen wij van harte dat u hen een steuntje in de rug geeft door bij deze organisatie te (blijven) kopen of diensten af te nemen. Op deze manier zijn zij weer in staat om ons ook in de toekomst te blijven ondersteunen waardoor wij voor u de Sylvester by Night en Sylvestercross kunnen blijven organiseren. 

Blijf gezond!
Wij rekenen op ieders begrip dat dit besluit op dit moment het beste is voor de gezondheid en veiligheid van deelnemers, sponsoren en vrijwilligers en wensen ieder veel gezondheid en succes. Blijf gezond!

Persbericht link

 


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren