Sylvestercross

Nog 45 dagen tot de Rabobank Sylvestercross!

Aanreisinformatie

Adres
De Sylvestercross speelt zich af in De Lange Duinen van Soest.
Dit is op loopafstand van de accommodatie van A.V. Pijnenburg. Deze is gelegen aan de:
Wieksloterweg o.z. 10, 3766 LS Soest
Telefoonnummer: 035 - 601043

Het adres van A.V. Pijnenburg wordt door sommige routerplanners/navigatiesystemen niet herkend. Vul daarom dit adres in en volg ter plekke de borden:
Bosstraat 106, 3766 AJ Soest.


Verkeerssituatie
Er geldt een aangepaste verkeerssituatie op de dag van het evenement.


Openbaar vervoer
Indien je per openbaar vervoer reist: uitstappen bij station Soest-Zuid, en steek direct de spoorweg over, dan direct linksaf de spoorlijn volgen via de Bosstraat, steeds rechtdoor en aan het eind vindt je onze atletiekbaan en het dichtbij gelegen evenemententerrein.


Met de auto vanuit Soesterberg / A28
Vanuit Soesterberg of de snelweg A28 (afslag Soesterberg) richting Soest de N413 (van Weerden Poelmanweg) op, over het Soester Hoogt de Soesterbergsestraat  volgen tot het eerste stoplicht. Bij dat stoplicht linksaf, de Ossendamweg volgen richting station "Soest-Zuid". Over het spoor de Koningsweg op. Bij het stoplicht rechtdoor, daarna de eerste weg linksaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen en daarna rechts bij de t-splitsing. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z'n geheel vervolgen tot de verkeersregelaars verder de weg wijzen. 


Met de auto vanuit Baarn
Vanuit Baarn N221 langs het Paleis Soestdijk, rechtsaf de N234 op (Biltseweg). Bij de eerste stoplichten linksaf de Koningsweg op. Deze weg volgen, voorbij vier rotondes en het bedrijf  "Advisie", daarna de tweede weg rechtsaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen en daarna rechts bij de t-splitsing. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z'n geheel vervolgen tot de verkeersregelaars verder de weg wijzen. 


Met de auto vanuit Utrecht
Vanuit Utrecht A27 afslag Bilthoven de N234 (Biltseweg) op tot aan de afslag Soest Industrie terrein. Bij de stoplichten rechtsaf de Koningsweg op en deze weg volgen voorbij vier rotondes en het bedrijf  "Advisie" daarna de tweede weg rechtsaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen en daarna rechts bij de t-splitsing. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z'n geheel vervolgen tot de verkeersregelaars verder de weg wijzen. 


Parkeren Sylvester by Night 30 december
Je kunt de auto parkeren bij SO Soest aan de Bosstraat en de fiets kun je stallen bij AV Pijnenburg op de Wieksloterweg Oostzijde.


Parkeren algemeen 31 december
In Soest speciale borden (geel langwerpig met opdruk ‘Sylvestercross’) volgen.Voor de Sylvestercross zijn auto parkeerplaatsen ingericht langs de Bosstraat, de Dolderseweg en langs het eerste Heezerlaantje. Verkeersregelaars zullen u daar opvangen en naar een parkeerplek verwijzen. Hiernaast op het kaartje ziet u de parkeergelegenheden voor de BusinessRun, VIPS, en de overige parkeerplaatsen voor wedstrijd en recreanten. Voor de fietsers hebben we stallingsplekken op het terrein van de Knickerbockers, Bosstraat 151 in Soest. Dit terrein is bereikbaar vanaf de Bosstraat en vanaf de Dolderseweg.


Parkeren Rabobank Sylvester BusinessRun

Voor de deelnemers aan de Rabobank Sylvester BusinessRun is ruime parkeergelegenheid bij SO Soest (Bosstraat te Soest-Zuid) geregeld. U ontvangt een speciale parkeerkaart om bij of op het terrein te kunnen parkeren. In Soest speciale borden (geel langwerpig met opdruk ‘Sylvestercross’) volgen. De ontvangst van de deelnemers aan de Rabobank Sylvester BusinessRun vindt plaats in de kantine van SO Soest. Er is voldoende exclusieve kleed- en doucheruimte beschikbaar, waar u zich kunt omkleden en na afloop van de wedstrijd kunt verschonen. SO Soest ligt op loopafstand van de start en finish in de duinen.


Contact op 30 en 31 december

Op de wedstrijddag is de organisatie bereikbaar via telefoonnummer 035 - 601 04 34 (kantine A.V. Pijnenburg)


 

Herinneringen en fotoalbums

Onze Sponsoren