Sylvestercross

Nog 73 dagen tot de Rabobank Sylvestercross!

Aanreisinformatie

Adres
De Sylvestercross bevindt zich in De Lange Duinen van Soest. Dit is op loopafstand van de accomodatie van A.V. Pijnenburg. Deze is gelegen aan de:
Wieksloterweg o.z. 10, 3766 LS Soest
Telefoonnummer: 035 - 601043
GPS Coordinaten: N 52.156163, E 5.283844


Routeplanner
Het adres van A.V. Pijnenburg wordt door sommige routerplanners/navigatiesystemen niet herkend. Vul daarom dit adres in en volg ter plekke de borden:
Bosstraat 106, 3766 AJ Soest.


Verkeerssituatie
Er geldt een aangepast parkeer en omgevingsrouteplan op de dag van het evenement.


Openbaar vervoer
Indien u per openbaar vervoer reist: uitstappen bij station Soest-Zuid, u steekt direct de spoorweg over, dan direct linksaf de spoorlijn volgen via de Bosstraat, steeds rechtdoor en aan het eind vindt u onze atletiekbaan.
Overnachtingsmogelijkheid bij "Stayokay", gelegen aan de Bosstraat 16 te Soest (750 mtr. van A.V. Pijnenburg)


Met de auto vanuit Soesterberg / A28
Vanuit Soesterberg of de snelweg A28 (afslag Soesterberg) richting Soest de N413 (van Weerden Poelmanweg) op, over het Soester Hoogt de Soesterbergsestraat  volgen tot het eerste stoplicht. Bij dat stoplicht linksaf, de Ossendamweg volgen richting station "Soest-Zuid". Over het spoor de Koningsweg op. Bij het stoplicht rechtdoor, daarna de eerste weg linksaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z'n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van A.V.Pijnenburg op.


Met de auto vanuit Baarn
Vanuit Baarn N221 langs het Paleis Soestdijk, rechtsaf de N234 op (Biltseweg). Bij de eerste stoplichten linksaf de Koningsweg op. Deze weg volgen, voorbij vier rotondes en het bedrijf  "Advisie", daarna de tweede weg rechtsaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z'n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van A.V.Pijnenburg op.


Met de auto vanuit Utrecht
Vanuit Utrecht A27 afslag Bilthoven de N234 (Biltseweg) op tot aan de afslag Soest Industrie terrein. Bij de stoplichten rechtsaf de Koningsweg op en deze weg volgen voorbij vier rotondes en het bedrijf  "Advisie" daarna de tweede weg rechtsaf de Pimpelmees op, deze weg vervolgen rechts door de bocht. Het wordt dan de Bosstraat. Deze in z'n geheel vervolgen tot het einde, voorbij de sportvelden en daarna linksaf en gelijk weer rechts het terrein van A.V.Pijnenburg op.


 

Herinneringen en fotoalbums

Onze Sponsoren