Sylvestercross

Nog 13 dagen tot de Rabobank Sylvestercross!

Vaarderhoogt Sylvester by Night (avond van 30 december 2017)

Zaterdagavond 30 december 2017 wordt in Soest voor het eerst de Vaarderhoogt Sylvester by Night Run georganiseerd. Dit is de avond vóór de alom bekende Rabobank Sylvestercross met haar officiële, door de atletiek unie erkende wedstrijden. Deze Vaarderhoogt Sylvester by Night Run staat volledig in het teken van in het teken van licht, sfeer, plezier en beleving. Een recreatieve loop dus die daarom géén wedstrijdelement kent. De Run bestaat uit twee verschillende onderdelen:

  • de Familie DonderRun (1 rondje ) - starttijd 19.00 uur 

  • de Sylvester by Night Run zelf (1-3 rondjes) - starttijd 19.30 uur

De Familie DonderRun is gericht op scholieren van tussen de 7 en 15 jaar die samen met vader/moeder/opa of oma 1 ronde van zo’n 1.300 meter lopen!

De Sylvester by Night Run is voor 12+  en volwassenen. Bij deze run loop je 1, 2 of 3 ronden, bij elkaar tussen de 1.300 en 3.900 meter (afhankelijk van je eigen wens en kunnen). En dit allemaal in een bijzonder verlicht stuk duin en bos. Op meerdere manieren zal je op het parcours worden verrast! Maar ook is er bijvoorbeeld na de Run een feest midden in de duinen!

Bij je inschrijving kun je ook nog kiezen voor speciale “verlichtingspakket” om de avond in stijl door te brengen. 

Het pakket bestaat uit onder andere een LED hoofdlamp, breeklichtjes (Glow-in-the-Dark), een glow in the dark bril, een fiberstick met ster, een foam stick, twee reflecterende armbanden.

 

 

Ga je samen met ons een nieuwe traditie neerzetten op de avond vóór Sylvesterdag (oudjaarsdag) door aan deze run deel te nemen met je vrienden en familie?

Schrijf je dan snel in via deze link. Het aantal startbewijzen is dit jaar beperkt omdat het de eerste keer is dat we dit organiseren.

Kom ook het jaar spetterend afsluiten in deze unieke run!

 

Herinneringen en fotoalbums

Onze Sponsoren