Sylvestercross

Nog 45 dagen tot de Rabobank Sylvestercross!

Individuele onderdelen

Voor-inschrijving individuele onderdelen
Voor-inschrijven voor de individuele wedstrijden van de Rabobank Sylvestercross kan tot en met 16 december 2018 via onderstaand formulier. Inschrijfkosten kunnen worden voldaan middels iDeal.
Bij het inschrijven kan worden gekozen uit bijna 30 looponderdelen, die op verschillende momenten op 31 december starten. Voor sommige wedstrijdonderdelen kun je alleen maar inschrijven als je wedstrijdlid bent van een atletiekvereniging (Junioren AB, Senioren, Masters), voor andere onderdelen is lid zijn van een atletiekvereniging niet nodig (jeugdlopen en de prestatielopen).

Tijdens de voor-inschrijving kan een dry-fit loopshirt besteld worden en er is de mogelijkheid een donatie te doen aan ons goede doel. 

Na-inschrijving individuele onderdelen
Na 16 december 2018 kun je tot en met de wedstrijddag nog na-inschrijven, maar dan zijn de kosten hoger.

Tot 30 december kan dit via onderstaand formulier. In de e-mail, die je ter bevestiging van deze na-inschrijving wordt toegestuurd, staat een voorlopig startnummer vermeld. Deze e-mail moet uitgeprint meegenomen worden op de wedstrijddag en kan dan ingewisseld worden tegen een echt startnummer.

Op 30 december (tussen 13:00 en 18:00 uur) en 31 december (tot 45 min voor de start) is ook na-inschrijving mogelijk in het inschrijfbureau. Dan vul je in het inschrijfbureau een formulier met je gegevens in en krijg je een startnummer uitgereikt. Ter plaatse dient dan ook betaald te worden; pinnen is mogelijk.

Herinneringen en fotoalbums

Onze Sponsoren