Sylvestercross

Nog 46 dagen tot de Sylvestercross!

Individuele onderdelen

Voor-inschrijving individuele onderdelen
Voor-inschrijven voor de individuele wedstrijden van de a.s.r. Vitality Sylvestercross kan tot en met 15 december 2019 via onderstaand formulier. Inschrijfkosten kunnen worden voldaan middels iDeal.
Bij het inschrijven kan worden gekozen uit bijna 30 looponderdelen, die op verschillende momenten op 31 december starten. Voor sommige wedstrijdonderdelen kun je alleen maar inschrijven als je wedstrijdlid bent van een atletiekvereniging (Junioren AB, Senioren, Masters), voor andere onderdelen is lid zijn van een atletiekvereniging niet nodig (jeugdlopen en de prestatielopen).

Tijdens de voor-inschrijving kan een dry-fit loopshirt besteld worden en er is de mogelijkheid een donatie te doen aan ons goede doel. 

Na-inschrijving individuele onderdelen
Na 15 december 2019 kun je tot en met de wedstrijddag nog na-inschrijven, maar dan zijn de kosten hoger.

Tot 27 december 13.00uur kan dit via onderstaand formulier. In de e-mail, die je ter bevestiging van deze na-inschrijving wordt toegestuurd, staat een voorlopig startnummer vermeld. Deze e-mail moet uitgeprint meegenomen worden op de wedstrijddag en kan dan ingewisseld worden tegen een echt startnummer.

Op 30 december (tussen 17:00 en 20:00 uur) en 31 december (tot 45 min voor de start) is ook na-inschrijving mogelijk in het inschrijfbureau. Dan vul je in het inschrijfbureau een formulier met je gegevens in en krijg je een startnummer uitgereikt. Ter plaatse dient dan ook betaald te worden; pinnen is mogelijk.

 

 

2019 Sponsor bijeenkomst 14 maart

Onze Sponsoren