Sylvestercross

Nog 36 dagen tot de Sylvestercross!

Veel gestelde vragen

Ik heb geen smartphone en/of geen zin om een app te installeren/gebruiken, kan ik dan niet meedoen?

  • Uiteraard kan je inschrijven en krijgt dan ook een bevestigingsmail en een startbewijs per mail toegestuurd. Je krijgt echter geen korting op uw deelname geld omdat het onderdeel is van een totaal pakket.  Je kunt op deze manier uiteraard wel lopen met in uw gedachten de Virtual Sylvestercross en steunt op deze manier een goed doel.

Moet ik de app gebruiken, of kan ik mijn eigen horloge / sports tracker gebuiken?

  • Wanneer het mogelijk is om een GPX, KML of TCX bestand te exporteren, dan kun je dat gebruiken.
    Loop wel in de periode 27 t/m 31 december, en iets meer dan de ingeschreven afstand (een a tweehonderd meter), zodat eventuele afwijkingen de registratie niet laten mislukken. Gebruik de, na de aanmelding toegezonden, code om het bestand te importeren op de site racemap.com/upload. Details van de procedure staan in de handleiding waarnaar wordt verwezen in de email.

Kan je zelf het moment kiezen waarop je gaat lopen tussen 27 en 31 december? Of krijg je een tijdstip toegestuurd?

  • Je kunt het moment dat je gaat lopen geheel zelf kiezen.

Mag ik ook wandelen of nordic walken tijdens de Virtual Sylvestercross?

  • Voor de Virtual Sylvestercross is het ook toegestaan om te wandelen of nordic walken. We willen nu vooral stimuleren om het jaar 2020 sportief af te sluiten én dat u het goede doel steunt. De Virtual Sylvestercross valt in tegenstelling tot de normale Sylvestercross niet onder het reglement van de Atletiek Unie.

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren