Sylvestercross

Nog 159 dagen tot de Sylvestercross!

a.s.r. Vitality Virtual Sylvestercross 2020

Inschrijving gesloten!!

 

 

PROBLEMEN?
Bij problemen met de app of de verwerking van de tijd:
Check de 'veel gestelde vragen' of neem
contact op met de helpdesk virtueel@activebirds.nl

 

Waar en wanneer?
In de periode van 27 t/m 31 december loop je een afstand van 2, 5 of 10 km in je eigen omgeving op een door jou gekozen (rustig) parcours.

Hoe gaat dat in zijn werk?
Via onze website (zie knop onderaan deze pagina) schrijf jij je in en betaalt via Mollie (iDeal/creditcard). Direct daarna ontvang je een bevestigingsmail met wanneer je de activeringscode ontvangt. Op het afgesproken moment ontvang je een mail met de activeringscode en verdere uitleg. In de mail is tevens jouw startnummer als pdf bijgevoegd welke je desgewenst kunt printen en tijdens het lopen opdoen.

Voor het lopen installeer je de app Racemap (app instructie) en  activeer je de a.s.r  Vitality Virtual Sylvestercross met de toegezonden unieke activeringscode.

Je gaat hardlopen op een van de 5 laatste dagen van dit jaar met de app en deze registreert de gelopen afstand en tijd. Op basis daarvan kun je direct na het hardlopen jouw resultaat terugzien op onze website en vergelijken met anderen.
Het tussentijds klassement wordt gedurende de wedstrijddagen continue bijgewerkt. In de 1e week van januari 2021 publiceren we een eind klassement per afstand. 

Bentinck Fonds
Virtual Sylvester G-cross

De Bentinck Fonds G-cross is een hardloopwedstrijd speciaal voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. Dit onderdeel is kleinschalig en exclusief voor deze doelgroep, je mag één begeleider mee laten lopen.

De loop is 1000 meter in je eigen omgeving op een door jou gekozen (rustig) parcours. Op dezelfde manier als de Virtuele Sylvestercross, dus met de app Racemap.

Dankzij de samenwerking met het Bentinck Fonds is deelname gratis en ontvang je na afloop een herinnering.
Om dit onderdeel kleinschalig te houden zijn er een beperkt aantal startbewijzen.

Schrijf je snel in voor de Bentinck Fonds Sylvester G-cross met de knop hieronder

Deel je ervaringen op social media en win!

Daarnaast worden alle deelnemers opgeroepen om mee te doen aan een wedstrijd om de meest originele foto’s met opmerking te publiceren op Facebook, Twitter en/of Instagram met #SYLVESTERCROSS. Je mag het eventueel ook mailen naar info@sylvestercross.nl. Door social sharing loop je toch een beetje de a.s.r Vitality Virtual Sylvestercross samen met anderen en zie je hoe iedereen hiervan geniet.

Uit de gepubliceerde berichten tussen 27 t/m 31 december kiest het bestuur begin 2021 de 3 meest originele reacties per afstand. Als prijs zijn per afstand 3 gratis startbewijzen voor de Sylvestercross / Sylvester by Night 2021 beschikbaar.

Kosten inclusief donatie aan Bas van de Goor Foundation
De kosten van inschrijving bedragen, voor alle afstanden t/m 23 december €6,50 per persoon. Na 23 december kost het €7,50 per persoon. Hiervan wordt €4,00 per inschrijving gedoneerd aan de Bas van de Goor Foundation, sportief met diabetes. Begin januari 2021 maken we de opbrengst bekend.  

Aandenken
Iedere deelnemer die heeft gelopen ontvangt begin januari 2021 weliswaar geen stenen tegeltje, maar wel een orginele herinnering aan deze Virtual editie.

Inschrijftermijn
Inschrijven is mogelijk t/m 29 december 2020 23.59 uur.

Dus sluit het jaar sportief af, blijf gezond, doe mee aan de a.s.r. Vitality Virtual Sylvestercross 2020 en steun de Bas van de Goor Foundation!

Veel gestelde vragen

Coronamaatregelen
Wij roepen eenieder nadrukkelijk op de Coronamaatregelen in acht te nemen, drukke punten te mijden en de onderlinge afstand te bewaren!

Samenvatting

Bij deelname aan de a.s.r . Vitality Virtual Sylvestercross krijg je,
voor je inschrijfbedrag van EUR 6,50/EUR7,50:

  • unieke app-URL voor gebruik van de app
  • Virtueel startnummer met je eigen voornaam (kun je downloaden en printen)
  • Toegang live tracking map
  • Klassement/leaderboard voor 2, 5 en 10 km (continue update)
  • Digitale oorkonde met je prestatie (kun je downloaden en printen)
  • Kans op gratis deelnamebewijs Sylvestercross 2021 indien je een foto/bericht deelt via Facebook, Twitter of Instagram met #SYLVESTERCROSS
  • Een passende herinnering thuis gestuurd (indien postadres in Nederland)
  • Een goed gevoel dat je aan het goede doel Bas van de Goor Foundation (sportief met diabetes) €4,- hebt gedoneerd.

 

 

 

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren