Aanreisinformatie

De Sylvestercross speelt zich af in De Lange Duinen van Soest.
Dit is op loopafstand van de accommodatie van A.V. Pijnenburg. Deze is gelegen aan de Wieksloterweg o.z. in Soest, telefoonnummer: 035 - 6010434

Het adres van A.V. Pijnenburg wordt door sommige routerplanners/navigatiesystemen niet herkend. Gebruik daarom het onderstaande adres: 
Bosstraat 135, 3766 AE Soest. 

en volg ter plekke de borden en volg de aanwijzingen van de parkeerbeheerders op. Zij zorgen voor uw veiligheid als ook voor de veiligheid van de andere sporters!

Hoe wil je naar ons toe komen? 


    

Verkeerssituatie 30 December tijdens de Sylvester-By-Night

Er geldt een aangepaste verkeerssituatie op de avond van 30 december, ten behoeve van de Sylvestercross. Zie ook besluit gemeente Soest

Op 30 december voor de Sylvester by Night kun je met de fiets parkeren bij de Knickerbockers, Bosstraat 151 in Soest. Dit terrein is verlicht. 

Met de auto is het mogelijk om te parkeren op de Bosstraat bij SO Soest. 

Zowel lopend, fietsend als met de auto kun je via het terrein van de Knickebockers naar het clubhuis van AV Pijnenburg en/of het startgebied van de Sylvestercross, in de Soester Duinen lopen.     

Verkeerssituatie 31 December tijdens de Sylvestercross

Er geldt op oudejaarsdag voor de hele dag een aangepaste verkeerssituatie ten behoeve van de Sylvestercross. Zie ook besluit gemeente Soest  

In Soest kun je de speciale borden (geel langwerpig met opdruk ‘Sylvestercross’) volgen.

Fietsers kunnen de fiets neerzetten op het terrein van de Knickerbockers, Bosstraat 151 in Soest, bij het clubhuis. Dit terrein is bereikbaar vanaf de Bosstraat.

Voor mensen die er voor kiezen om met de auto te komen zijn gedurende het gehele event voor de Sylvestercross parkeerplaatsen beschikbaar langs de Bosstraat, de Doldersweg en langs het 1e Heezerlaantje. Verkeersregelaars zullen je daar opvangen en je een parkeerplek toewijzen. Volg die adviezen op!  


Mensen uit Soest en directe omgeving: Laat bij voorkeur de auto thuis

Mensen uit Soest en direct omgeving verzoeken wij zoveel mogelijk met de fiets (of lopend) te komen. Je kunt je fiets parkeren bij het clubhuis van de Knickerbockers.

Van daaruit is een doorgaande route aangegeven naar het clubhuis van AV Pijnenburg en/of het startgebied van de Sylvestercross, in de Soester Duinen. 


Openbaar vervoer
Indien je met het openbaar vervoer komt, perfect! Uitstappen bij NS-station Soest-Zuid (ook met de bus), steek direct de spoorweg over, dan vóór de fietsenstalling direct linksaf en parallel aan de spoorlijn de Bosstraat uitlopen. De verkeersregelaars sturen je dan via het terrein van de Knickebockers naar het clubhuis van AV Pijnenburg en/of het startgebied van de Sylvestercross, in de Soester Duinen. 


Met de auto vanuit Soesterberg / A28
Vanuit Soesterberg of de snelweg A28 (afslag Soesterberg) richting Soest de N413 (van Weerden Poelmanweg) op, over het Soester Hoogt de Soesterbergsestraat  volgen tot het eerste stoplicht. Bij dat stoplicht linksaf, de Ossendamweg volgen richting station "Soest-Zuid". Over het spoor de Koningsweg op. Bij het stoplicht rechtdoor, daarna de eerste weg linksaf de Pimpelmees op. Einde van deze weg rechtsaf. Je zit nu op de Bosstraat. Deze weg uitrijden tot de verkeersregelaars je een parkeerplek toewijzen.

Let op; in dit gebied is een-richting verkeer ingesteld! Na afloop rijd je dus de Bosstraat verder uit, en dan 2x rechts.  


Met de auto vanaf Baarn / A1
Vanuit Baarn N221 langs het Paleis Soestdijk, rechtsaf de N234 op (Biltseweg). Bij de eerste stoplichten linksaf de Koningsweg op. Deze weg maakt verderop een gedwongen bocht naar links. Ga daarna de eerste weg rechtsaf. Je rijdt de Pimpelmees op. Einde van deze weg rechtsaf. Je zit nu op de Bosstraat. Deze weg uitrijden tot de verkeersregelaars je een parkeerplek toewijzen.

Let op; in dit gebied is een-richting verkeer ingesteld! Na afloop rijd je dus de Bosstraat verder uit, en dan 2x rechts.  


Met de auto vanaf Utrecht Overvecht / A27
Vanuit Utrecht A27 afslag Bilthoven de N234 (Biltseweg) op tot aan de afslag Soest Industrie terrein. Bij de stoplichten rechtsaf de Koningsweg op. Deze weg maakt verderop een gedwongen bocht naar links. Ga daarna de eerste weg rechtsaf. Je rijdt de Pimpelmees op. Einde van deze weg rechtsaf. Je zit nu op de Bosstraat. Deze weg uitrijden tot de verkeersregelaars je een parkeerplek toewijzen.

Let op; in dit gebied is een-richting verkeer ingesteld! Na afloop rijd je dus de Bosstraat verder uit, en dan 2x rechts.  


Parkeren Rabobank Sylvester BusinessRun

Voor de deelnemers aan de Rabobank Sylvester BusinessRun, volg hierboven de aanrijd methode die van toepassing is. U heeft een speciale parkeerkaart ontvangen om bij of op het terrein van SO Soest te kunnen parkeren. Zorg dat U de kaart kunt laten zien. De verkeersregelaars wijzen u dan een parkeerplek toe. Er is ruime parkeergelegenheid bij SO Soest (Bosstraat zijde) beschikbaar. 

De ontvangst van de deelnemers aan de Rabobank Sylvester BusinessRun vindt plaats in de kantine van SO Soest. Er is voldoende exclusieve kleed- en doucheruimte beschikbaar, waar u zich kunt omkleden en na afloop van de wedstrijd kunt verschonen. SO Soest ligt op loopafstand van het start- en finish gebied in de duinen.


Contact op 30 en 31 december

Op de wedstrijddag is de organisatie bereikbaar via telefoonnummer 035 - 601 04 34 (kantine A.V. Pijnenburg)