Sylvestercross

Nog 147 dagen tot de Sylvestercross!

Eerste Nieuwsbrief 2013

Eerste Nieuwsbrief 2013
13-10-2013

Dit bericht geeft informatie over de Sylvestercross, die als vanouds op oudejaarsdag georganiseerd wordt in de Lange Duinen bij Soest. 

De Sylvestercross wordt dit jaar op dinsdag 31 december voor de 33ste keer georganiseerd. Het is een echte cross met een prachtig, maar zwaar parcours. Zowel de start als de finish vinden plaats in duinzand; het overige gedeelte van het parcours gaat over onverharde bospaden. De cross in Soest biedt daarmee een unieke uitdaging voor de 3000 deelnemers, waar we ook dit jaar weer op rekenen. Er wordt op oudejaarsdag een compleet programma aangeboden met wedstrijden voor de jeugd, senioren, masters en prominenten. Daarnaast kunnen recreanten/prestatielopers kiezen uit twee lopen; de prestatieloop over 4 km (starttijd 10:40 uur) en de prestatieloop over 1, 2 of 3 ronden van (bijna) 3 km (starttijd 15:00 uur). Voor scholieren is dit jaar de BINK Sylvester Scholierencross in het programma opgenomen. 

Inschrijving individueel

Voorinschrijven voor deze mooiste cross van Nederland is natuurlijk al mogelijk. 
Ga rechtstreeks naar inschrijven-individueel, reserveer je startnummer en profiteer van de korting die je bij voorinschrijving krijgt. Dit jaar werken we voor het eerst met het tijdregistratiesysteem van MySports. Natuurlijk worden de netto en bruto tijden nauwkeurig vastgelegd, maar nieuw is dat van elke deelnemer ook een persoonlijke video gemaakt wordt, die via streaming gratis te bekijken is; een HD-download van deze video kan bij voorinschrijving besteld worden voor € 5,95. 

Inschrijving voor de RABO Sylvester BusinessRun

Samen met een aantal collega’s deelnemen aan de RABO Sylvester BusinessRun is misschien wel extra leuk.  Ga rechtstreeks naar inschrijven-businessrun. Meer informatie vindt u op de pagina van de Bink Businessrun. 

Ons goede doel: de Hartstichting

Deelnemers aan de Sylvestercross kunnen de Hartstichting ondersteunen door een bedrag te doneren; u kunt dit bij inschrijving aangeven. Vorig jaar hebben de deelnemers samen bijna
€ 2.000,- gedoneerd om onderzoek van de Hartstichting te ondersteunen. Meer informatie over het werk van de Hartstichting vindt u hier

Naast de nieuwsbrieven houden we u ook op de hoogte van de ontwikkelingen rond de Sylvestercross via twitter, facebook en onze website sylvestercross.nl; volg ons op Twitter en Facebook voor actuele ontwikkelingen. 

Met sportieve groet,
namens de organisatie van de Sylvestercross, 

Ad van der Wiel,

voorzitter,


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren