Sylvestercross

Nog 159 dagen tot de Sylvestercross!

Derde Nieuwsbrief

Derde Nieuwsbrief
01-12-2013

Inschrijving

De voorinschrijving voor de individuele loopnummers loopt nog steeds als een zonnetje. Op dit moment (30 november) hebben we al ruim 800 inschrijvingen; dat aantal ligt 25% hoger dan vorig jaar op deze zelfde datum.

Deelnemers die gebruik maken van de voorinschrijving ontvangen in de laatste week voor de cross een uitvoerig e-mailbericht met daarin de laatste gegevens, waaronder je startnummer. Op dat moment worden de deelnemers per onderdeel ook via de website bekend gemaakt, zodat je kunt bekijken tegen wie je het in de wedstrijd op moet nemen. Diegenen die gebruik maken van de na-inschrijving op de wedstrijddag zelf, zijn op dit moment natuurlijk nog niet bekend.

Sterke junioren wedstrijden

In de vorige Nieuwsbrief heb je kunnen lezen dat alle junioren van de nationale en regionale selecties van bondscoach Grete Koens persoonlijk uitgenodigd zijn om deel te nemen aan onze cross. En aan die uitnodiging wordt goed gehoor gegeven. De wedstrijden bij de A- en B-junioren zullen een zeer sterk veld en een dito strijd laten zien.

Voorinschrijving: afrekenen met iDEAL

Bij voorinschrijving dient er gelijk afgerekend te worden door middel van een iDEAL-betaling. Nu blijkt dat niet iedereen daartoe in staat is. Stuur in dat geval een e-mail naar de organisatie en we lossen het anders op. Dit geldt ook voor buitenlandse deelnemers.

Trainingsclinics

De eerste van vier trainingsclinics gaat op zondag 1 december met meer dan 70 deelnemers van start. Er wordt gelopen in niveaugroepen onder leiding van ervaren trainers van AV Pijnenburg op en in de buurt van het parcours van de Sylvestercross. De speciale techniek van het lopen van een cross krijgt veel aandacht, daarom zullen de deelnemers aan de clinics op 31 december extra goed voorbereid aan de start staan.

Lotto Cross Circuit

Zaterdag 23 en zondag 24 november is het Lotto Cross Circuit in Tilburg met de Warandeloop van start gegaan. De organisatoren zijn er weer in geslaagd een uitstekende cross neer te zetten voor een zeer groot aantal deelnemers en met sterke atleten. De Sylvestercross is de tweede wedstrijd in dit circuit. De Abdijcross in Kerkrade en de Mastboscross in Breda sluiten de rij.

Nieuwe website

Dankzij sponsoring door RETO stappen we begin december over naar een nieuwe door RETO gebouwde website met een moderne look & feel. Houd www.sylvestercross.nl in de gaten en laat ons via facebook of twitter weten wat je van de nieuwe website vindt.

Sponsoring

Zonder sponsoring zou de Sylvestercross in de huidige vorm niet kunnen worden georganiseerd. Zo ondersteunen Brooks en PK Runningshop de Sylvestercross door onder andere naturaprijzen beschikbaar te stellen. Ook de bijdragen van de andere sponsoren zijn onmisbaar: bekijk de logo’s onderaan deze nieuwsbrief om de grootste sponsoren te zien.

Persoonlijke video, mooi aandenken

Na afloop van de cross wordt voor elke deelnemer een persoonlijke video klaargezet met beelden gemaakt op de mooiste (en lastigste) delen van het parcours. Deze video is een jaar lang gratis te bekijken via streaming, maar je kunt  tegen betaling ook een HD-versie downloaden. Als je hiervoor kiest bij voorinschrijving kost dat € 5,95, kies je er achteraf voor dan wordt € 9,95 in rekening gebracht. 

Hartstichting

De deelnemers aan de Sylvestercross kunnen ons goede doel de Hartstichting ondersteunen door een vrijwillige donatie tijdens het inschrijven. Maak hier ruimhartig gebruik van. De Hartstichting doet goed werk, geef steun.

Facebook en Twitter

Op facebook (Sylvestercross Soest) en Twitter (@Sylvestercross) houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond de cross. We hebben op beide podia samen al meer dan 600 volgers.

Schrijf je nu in


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren