Sylvestercross

Nog 147 dagen tot de Sylvestercross!

Tweede Nieuwsbrief

Tweede Nieuwsbrief
08-11-2013

  
Dit is de tweede nieuwsbrief van de Sylvestercross, die op 31 december a.s. gelopen wordt in Soest.

Inschrijving
De voorinschrijving voor de individuele loopnummers verloopt uitstekend. Op dit moment (6 november) hebben we al 400 inschrijvingen. Dit aantal ligt 14% hoger dan vorig jaar op deze zelfde datum. 

Sterke junioren wedstrijden
Alle junioren van de nationale en regionale selecties van bondscoach Grete Koens hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen voor deelname aan onze cross. Worden spannende wedstrijden, vooral bij de A- en B-junioren.

Bink naamsponsor Scholierencross
Ook bij de basisschoolleerlingen uit Soest en omgeving is weer veel enthousiasme te bespeuren om deel te nemen aan de Bink Sylvester Scholierencross. Deelnemen aan onze cross past goed bij de doelstellingen van kinderopvang Bink, die bij naschoolse opvang ook veel aan sport wil doen.

Sponsorbijeenkomst
De sponsoren van de Sylvestercross zijn op 8 november uitgenodigd voor een hapje en een drankje  in restaurant De Soesterduinen in Soest. We bieden onze onmisbare ondersteuners daarmee een mooie gelegenheid om te netwerken en we informeren ze natuurlijk ook over de laatste ontwikkelingen.

Blokhoofden in actie
In de organisatie van de Sylvestercross worden de meer dan 200 vrijwilligers in kleinere groepen aangestuurd door blokhoofden. Op 25 oktober zijn deze blokhoofden voor de eerste keer bij elkaar geweest. Dat markeert voor de vrijwilligers de start van de werkzaamheden die de cross uiteindelijk mogelijk maken.

RABO naamsponsor BusinessRun
Schrijf je samen met een aantal collega’s in voor de RABO Sylvester BusinessRun. Een team bestaat uit 4 tot 6 deelnemers. De businesslopers beschikken over een speciale locatie (bij SO Soest) waar na afloop van de cross een lunch wordt aangeboden.

Trainingsclinics
Er is grote belangstelling voor onze trainingsclinics die we op de eerste vier zondagen van december organiseren om ervaren en minder ervaren lopers de kneepjes bij te brengen van het lopen van een cross op ons prachtige maar zware parcours. Wil je deelnemen, schrijf je snel in.

Facebook en Twitter
We hebben al vier prachtige Sylvestercross loopshirts gratis weggegeven aan onze volgers op Facebook en Twitter. Like ons op Facebook (Sylvestercross Soest) en volg ons op Twitter (@Sylvestercross) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de cross en om bij volgende acties ook kans te maken op zo’n prachtig gratis shirt.

Goedkoop overnachten in StayOkay
Wil je de nacht voor of na de cross goedkoop overnachten vlak bij het parcours van de cross, ga dan naar StayOkay in Soest, waar je voor het luttele bedrag van € 22,50 p.p.p.n. inclusief ontbijt onder de pannen bent in een meerpersoonskamer. Voor dit goedkope arrangement moet je wel telefonisch reserveren en aangeven dat je deelnemer bent aan de Sylvestercross. Bel 035-6012296.

Persoonlijke video, mooi aandenken
Na afloop van de cross wordt voor elke deelnemer een persoonlijke video klaargezet met beelden gemaakt op de mooiste (en lastigste) delen van het parcours. Deze video is een jaar lang gratis te bekijken via streaming, maar je kunt  tegen betaling ook een HD-versie downloaden. Als je hiervoor kiest bij voorinschrijving kost dat € 5,95, kies je er achteraf voor dan wordt € 9,95 in rekening gebracht. 

Met sportieve groet,
namens de organisatie van de Sylvestercross,
Ad van der Wiel,
voorzitter,


  


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren