Sylvestercross

Nog 159 dagen tot de Sylvestercross!

Voorinschrijving gesloten


22-12-2008

De voorinschrijving is zeer succesvol verlopen. Vergeleken met vorig jaar hebben meer atleten hun deelname aangekondigd. Via internet en e-mail hebben zich meer dan 2000 atleten ingeschreven, in leeftijd variërend van 6 tot 76 jaar, met een gemiddelde van 36 jaar, 30% vrouwen en 70% mannen. De atletiekverenigingen geven hun jeugdleden via zogenoemde A-formulieren op en opvallend is de aanmelding van GAC (Hilversum) en AV Pijnenburg (Soest), elk met ruim meer dan 100 pupillen/junioren. Ook De Werveling, een basisschool in Soest viel op met een collectieve inschrijving van 18 leerlingen. 
Ietwat tegenvallend is de aanmelding voor de eerste Sylvester BusinessRun. Dat heeft ook voordelen, want het geeft de organisatie de mogelijkheid ervaring op te doen met dit voor ons onbekende onderdeel, waar de teams opgevangen worden in de accommodatie van SO Soest.
In het algemeen belooft het grote aantal voorinschrijvers weer een fantastische cross op oudejaarsdag, waarbij met name de prestatieloop (start 15:00 uur) weer druk bezet zal zijn. Voor het eerst gaan we daarbij werken met een smallere start (en tijdregistratie bij start en finish), waardoor iedereen na de start voldoende ruimte heeft.
Na-inschrijving op de wedstrijddag zelf is mogelijk tot een half uur voor het onderdeel waar men aan wenst deel te nemen. Hoewel veel lopers zich al ingeschreven hebben (die kunnen volstaan met het ophalen van startnummer+chip, die klaar liggen), kost na-inschrijving door de grote drukte toch altijd wat tijd. Kom dus niet te laat, want dan loop je het risico de mooiste cross van Nederland te missen.


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren