Sylvestercross

Nog 147 dagen tot de Sylvestercross!

Clinics Sylvestercross bieden een goede voorbereiding

Clinics Sylvestercross bieden een goede voorbereiding
10-11-2012

Clinics Sylvestercross bieden een goede voorbereiding

De organisatie van de Sylvestercross Soest biedt deelnemers de mogelijkheid om zich goed voor te bereiden voor de specifieke omstandigheden van de cross. Het aantal deelnemers aan de clinics is dit jaar de 60 gepasseerd. De afgelopen twee zondagen is er onder begeleiding van zo'n 8 trainers van AV Pijnenburg al weer volop getraind voor de 32e editie van de Sylvestercross Soest.

Op beide zondagen was het aangenaam loopweer en er was in ieder geval geen regen. Tegen alle voorspellingen in bood de ochtend van afgelopen zondag zelfs een zonnige start. Naast vele lopers liet de Soester Duinen ook weer vele wandelaars en honden zien. Midden in de duinen waren zelfs vogelspotters actief om de ca. 12 ransuilen, die in een spar aan het dutten waren, op de gevoelige plaat vast te leggen. 

De komende 2 zondagen zal er zeker nog hard gewerkt worden aan techniek en tactiek. Hopelijk ook weer onder mooie weersomstandigheden. De clinic-lopers kunnen zich daarna nog een kleine twee weken verder voorbereiden voor de 'Mooiste cross van het jaar"

Voor sfeerfoto's klik op deze link.


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren