Sylvestercross

Nog 147 dagen tot de Sylvestercross!

Impressieboek 2018

Impressieboek 2018
13-04-2019

Door een in zowel organisatorisch als sportief opzicht voorspoedig verlopen evenement kijken wij met veel genoegen terug op de 38e Rabobank Sylvestercross, de 2e Vaarderhoogt Sylvester by Night en de 2e Bentinck Fonds G-cross. De media is dit niet ontgaan en heeft hieraan ruim aandacht besteed. Ook ons goede doel, de Bas van de Goor Foundation, heeft een mooi bedrag mogen ontvangen.

Dankzij jullie steun als vrijwilligers, sponsoren, suppliers, vrienden en andere betrokkenen was het dit jaar, met in totaal 5000 deelnemers en vele toeschouwers, met recht weer “de mooiste cross van Nederland”. 

Alleen met jullie inzet als vrijwilligers was het mogelijk deze Sylvestercross tot zo’n groot succes te maken. Als dank voor jullie bijdrage bieden wij jullie een exemplaar van ons Impressieboek aan, hieronder kun je een kijkje nemen in de digitale versie ervan.

Al bladerend, lezend kunnen jullie van dit evenement nagenieten en een beeld krijgen van wat wij met elkaar hebben gerealiseerd. 

Op 30 december 2019 gaat de 3e editie van de Sylvester by Night en op 31 december 2019 de 39e editie van de Sylvestercross van start! 
Wij hopen ook dit jaar weer op jullie inzet en betrokkenheid te mogen rekenen! 

Met vriendelijke groet, 
Bestuur Stichting Sylvestercross Soest
Evert P. ten Kate

 


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren