Sylvestercross

Nog 147 dagen tot de Sylvestercross!

Herzog weer favoriet bij Sylvestercross in Soest?

Herzog weer favoriet bij Sylvestercross in Soest?
09-12-2011

Soest, 9 december 2011
Nederlands kampioene krijgt geduchte tegenstand uit België, Oekraïne en Rusland. Eigenlijk moet ze op oudejaarsdag al op buitenlands trainingskamp zijn maar de kersverse Nederlands Crosskampioene Adrienne Herzog doet er alles aan om haar trip een paar dagen uit te stellen.
Ze wil heel graag de Sylvestercross in Soest lopen en krijgt dan onder meer te maken met tegenstand van de Belgische cross kampioene Veerle Dejaeghere en twee oost Europese lange afstand toploopsters Tatiana Vilisova en Olga Kotovska. Ook de Nederlandse Crosskampioene van het voorjaar Miranda Boonstra, voor wie het NK in Tilburg na haar fantastische najaarsmarathon iets te vroeg kwam, traint flink door deze maand om in Soest weer op het hoogste podium te staan zoals vorig jaar! Verder zal de volledige Nederlandse damestop met EEN aantal Belgische toploopsters van start gaan. Ook de korte cross bij de dames belooft spektakel met onder meer regerend kampioene Anne van de Hurk en de kampioene van het voorjaar Lesley van Miert.

Adrienne Herzog na haar overwinning bij de bij Sylvestercross van 2009 in prominentenrace met de afstand van 6000 mtr Zij deed dit in de tijd van 22min en 34 seconden


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren