Sylvestercross

Nog 159 dagen tot de Sylvestercross!

Internationale Sylvestercross Soest in De 100 leukste lopen van Nederland en België, 2011-2012!

Internationale Sylvestercross Soest in De 100 leukste lopen van Nederland en België, 2011-2012!
30-06-2011

Nederland en België, 2011-2012!

Steeds meer mensen ontdekken het plezier van hardlopen. En ze doen het ook graag samen. Uit het overweldigende aanbod van hardloopevenementen stelden de makers van de hardloopsite Keep-on-Running.nl de bundel De 100 leukste lopen van Nederland en België samen. Het boekje bestrijkt het loopseizoen 20112012, is vanaf vandaag verkrijgbaar en de Sylvestercross staat natuurlijk bij deze 100 leukste lopen van Nederland en België. 

Run op evenementen

Hardlopers blijken warm te lopen voor evenementen. Zo zijn vele evenementen jaarlijks in no time volgeboekt. In deze tweede uitgave van De 100 leukste lopen van Nederland en Belgi zijn weer 100 inspirerende hardloopevenementen opgenomen, gerangschikt op maand. Het is een selectie uit een vele malen groter aanbod. Van grote stadsmarathons tot kleinschalige lopen in de regio. 

Leuke extras

De evenementen zijn chronologisch geordend en bestrijken de periode september 2011 t/m augustus 2012. Als extra’s zijn er tips voor een jaar lang hardloopplezier, een bijlage met de mooiste ladies runs en nieuw een lijst met 100 runners-up. Al even mooie evenementen die ook garant staan voor een dag gezond bewegen. Met uitnodigend beeldmateriaal en vernieuwde informatie bij de evenementen kan elke hardloper weer een jaar lang loopplezier tegemoet. 

Loopgolven

Na de zogenoemde tweede loopgolf in de jaren negentig waarbij de Atletiekunie het aantal hardlopers in Nederland op zon 3,9 miljoen mensen inschatte, trekt alweer een nieuwe generatie de stoute loopschoenen aan. Vooral vrouwen hebben het hardlopen ontdekt. Zij lopen hun achterstand op de mannelijke hardlopers snel in en vinden elkaar tijdens de ladies runs die op vele plaatsen worden georganiseerd. 

Gezonde bezigheid

Wat is nu de aantrekkingskracht van hardlopen? Iedereen weet inmiddels dat bewegen goed is voor lijf en leden. Hardlopen kun je doen als het jou uitkomt, op ieder gewenst moment, alleen of met n of meer loopmaatjes. In de stad, door de bossen, over het strand. Het enige wat je nodig hebt zijn een paar goede hardloopschoenen en een setje kleding voor elk seizoen. Of je nu gaat voor de prestatie, om je conditie te verbeteren, je hoofd leeg te maken, fit te worden of juist te blijven, gewoon voor de gezelligheid of samen voor een goed doel: hardlopen doet goed. 

Online bestellen

Bestel het boekje online op Keep-on-Running.nl via dit emailadres. De 100 leukste lopen van Nederland en België, 2011-2012 is ook verkrijgbaar in de boekhandels en bij geselecteerde hardloopspeciaalzaken. 

ISBN/EAN 978-90-813115-4-0 / Prijs 5,45

 


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren