Sylvestercross

Nog 147 dagen tot de Sylvestercross!

Ons goede doel: de Hartstichting

Ons goede doel: de Hartstichting
12-06-2011

Hart- en vaatziekten zijn ernstige ziekten. Elke dag overlijden 108 De cijfers liegen er niet om. Kerntaken De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Het aantal sterfgevallen en patiënten moet omlaag. Hiertoe investeert de Hartstichting in wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiëntenzorg. Ongeveer 50% van het geld gaat naar onderzoek.  mensen aan hart- of vaatziekte. Bijna 1 miljoen Nederlanders is hart- of vaatpatiënt. Naar verwachting zijn er in 2020 1,3 miljoen patiënten. Bijna 10% van de Nederlandse bevolking. |

Met ingang van 2011 gaat de Sylvestercross de Hartstichting ondersteunen.

De Hartstichting strijdt tegen hart- en vaatziekten. Het aantal sterfgevallen en patiënten moet omlaag. Hiertoe investeert de Hartstichting in wetenschappelijk onderzoek, voorlichting en patiëntenzorg. De Hartstichting bekostigt ongeveer 50% van al het wetenschappelijk onderzoek naar hart en vaatziekten in Nederland. 
De Hartstichting ontvangt geen steun van de overheid. Dit werk kan de Hartstichting enkel en alleen doen door de financiële steun van de Nederlandse bevolking en van bedrijven. 
We vragen van individuele deelnemers en van businessteams een (vrijwillige) extra bijdrage die we volledig ten goede laten komen van de Hartstichting.


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren