Sylvestercross

Nog 148 dagen tot de Sylvestercross!

De brief aan alle deelnemers van de Sylvestercross is verzonden

De brief aan alle deelnemers van de Sylvestercross is verzonden
01-01-2010

Je hebt op oudejaarsdag met 2500 andere sporters deelgenomen aan de Sylvestercross in Soest; ruim driehonderd deelnemers meer dan bij de vorige editie in 2008! Aktiefoto was aanwezig om je sportieve prestatie op de gevoelige plaat vast te leggen. De deelnemers zijn in volle aktie gefotografeerd en alle foto’s zijn eenvoudig terug te vinden door het invoeren van je startnummer. Je kunt de foto's bekijken en bestellen in verschillende afdrukformaten en digitaal. Aktiefoto levert ook een mooi fotocertificaat met hierin je naam, startnummer, afstand en gelopen netto tijd vermeld. Kijk dus snel op www.aktiefoto.nl en zie jezelf in aktie ! 

Verder is het mogelijk dat je als deelnemer aan de Sylvestercross op basis van je startnummer een prijs hebt gewonnen bij PK Runningshop; kijk hier of je in de prijzen bent gevallen. Met de hulp van 150 vrijwilligers hebben de organisatoren getracht het de lopers naar de zin te maken en gelet op de vele positieve reacties zijn we daarin goed geslaagd. Bij de prominenten zijn Adriënne Herzog

 en (junior) 

Jesper van der Wielen

 natuurlijk ook aansprekende winnaars. Maar eigenlijk is iedereen die het zware parcours heeft getrotseerd een winnaar. 

Op www.sylvestercross.nl zijn verschillende reportages bijeengebracht die van de Sylvestercross gemaakt zijn. Wij kijken terug op een geslaagde editie van de Sylvestercross en we beginnen binnenkort al weer met de organisatie van de 30ste! Adviezen van deelnemers om de dertigste editie nog beter te maken, horen we graag. Dank voor je deelname. Ik hoop dat je er volgend jaar weer bij bent. 

Tegeltje 2009


klik op het tegeltje voor een overzicht
van de uitgebrachte tegeltjes


Nieuwsoverzicht

Sylvestercross evaluatie 2019

Onze Sponsoren