191 woorden
1 minuut leestijd

Medewerkers zijn er klaar voor - Twan Huys heeft iedereen extra geïnspireerd

Vrijdagavond 15 december zijn de vrijwilligers van de Sylvestercross weer bijgepraat over deze 41e editie en zijn de laatste zaken afgestemd over de draaiboeken om er voor jullie weer een mooi hardlooopfeest van te maken.

De kantine van AV Pijnenburg was ruim gevuld. Iedereen kreeg heerlijke vlaai van de Gouden Vriend Vlaai&Zo en borrelkaasjes van Gouden Vriend Alexanderhoeve. De crew werd extra geinsprireerd door het verhaal van Twan Huys. Hij is bekend als TV presenator, maar wist je dat hij ook hardloper (o.a. Bosmarathon Soest en New York marathon) is en lange afstandwandelaar? Hij vertelde openhartig over hardlopen, wandelen en wat dat doet om goede gesprekken met andere te hebben en je helpt in het gelukkig en geinsprieerd blijven. Zeker ook in de drukke maatschappij waarin we leven. Dat geluksgevoel willen wij jullie ook laten ervaren door je deelname aan de Sylvestercross.

Ter plekke werden buiten ook de laatste proef-opstellingen voor de Sylvester by Night gecontroleerd en goed bevonden. En de puntjes werden deze avond op de i gezet in de vele sub-draaiboeken.

Kortom, de vrijwilligers zijn er klaar voor. Jij ook?

De foto's van deze avond volgen nog zo snel mogelijk.  

Nieuwsoverzicht