338 woorden
2 minuten leestijd

Sylvestercross gaat door als Virtual Sylvestercross 2021

Helaas toch geen fysieke cross dit jaar - Reeds betaalde inschrijvingen geldig in 2022

De enorme toename van de Coronabesmettingen en de verscherping van de Coronamaatregelen per 13 november j.l hebben het bestuur van de Stichting Sylvestercross Soest genoodzaakt het besluit om dit jaar een compleet evenement te organiseren te heroverwegen. De vooruitzichten zijn er niet beter op geworden. De conclusie is, dat er onder de huidige condities geen complete Vaarderhoogt Sylvester by Night op 30 december en a.s.r. Vitality Sylvestercross op 31 december - waar jong en oud, recreant en topatleet aan mee kunnen doen, aangemoedigd door een groot publiek - zijn te organiseren. Daarnaast acht het bestuur het onverantwoord grote groepen deelnemers en vrijwilligers bij elkaar te brengen in de huidige situatie van de pandemie.
Ondanks de vergaande voorbereidingen van onze reeds eerder uitgestelde 40e editie hebben wij moeten besluiten ook dit jaar afzien van de fysieke cross. Wij hopen in 2022 alsnog onze -feestelijke- 40e editie te organiseren en nodigen eenieder op voorhand uit hier weer aan deel te nemen als loper, vrijwilliger, sponsor of als toeschouwer!
Echter wij gaan, evenals vorig jaar, een Virtuele Sylvestercross organiseren voor al onze (oud) deelnemers, die volledig voldoet aan de Coronamaartregelen. Want bewegen is en blijft belangrijk, juist ook in deze tijd met al zijn beperkingen en houden we onze traditie in ere! Een tweede, niet minder belangrijke reden was, dat wij het aan onze cross verbonden goede doel niet in de kou willen laten staan: de Bas van de Goor Foundation, sportief met diabetes.
Reeds betaalde inschrijvingen fysieke cross 2021 geldig in 2022
De betaalde inschrijvingen die gedaan zijn voor de editie 2021 schuiven - conform de voorwaarden - automatisch door naar de eerst volgende fysieke editie die we in 2022 wel hopen te organiseren. De inschrijvingen blijven dus geldig! Daarnaast geven we deze inschrijvers een persoonlijke actiecode om met EUR2 korting aan de Virtual editie van 2021 dee te nemen. De inschrijvers ontvangen hierover voor 24 november een mailbericht. 
Wij vragen om uw begrip. 
Meer informatie over de a.s.r. Virtuele Sylvestercross
Nieuwsoverzicht