235 woorden
1 minuut leestijd

Vrijwilligersavond met mystery guest

Zoals van ouds is er zo'n twee weken voor het evenement een Vrijwilligersavond. De vrijwilligers werden bijgesproken door het bestuur nadat 2 jaar lang de fysieke editie niet is geweest terwijl er veel ontwikkelingen zijn, zeker voor de 40e edtiie. Naast een plenair gedeelte was er ruimte dat de teamleads (blokhoofden) verder met hun teams afstemden.

Het podiumdoek dat op de wedstrijddag wordt gebruikt als achtergrond van het podium met daarop het '40-edtie' logo was voor het eerst te zien voor alle vrijwilligers. Ook is het nieuwe Vriendenbord voor het eerst te zien, hierop staan de namen of logo's van onze trouwe Vrienden die samem met elkaar een belangrijke financiële bijdrage leveren. Deze zaken zijn ontworpen door onze (nieuwe) supplier Erica Heykoop van Zippy Communicatie

De mystery geust was Luuk Maas. Hij is een topsport atleet en regerend Nederlands Kampioen halve marathon en 10km weg. Luuk vertelde uitgebreid over hoe het leven (en met name het strakke trainingsschema) er uit ziet van een topsporter. Luuk was open in het beantwoorden van de vele vragen die uit de zaal kwam. Op oudejaarsdag doet Luuk mee aan de Sylvester ProminentenCross en wil graag op het podium eindigen. 

De vele vrijwilligers praatten onder het genot van een drankje en klein borrelhapje nog even bij met elkaar. Met dank aan Gouden Vrienden Prisiclla Kaats van Alexanderhoeve Overhees waren er lekkere kaasjes met een dip.  

Zie het fotoverslag als impressie. (Algemeen/Fotoverslagen/Voorbereidingen2022). 

Nieuwsoverzicht