Inschrijvingen 2023

Inschrijven voor de Sylvester by Night en Sylvestercross 2023 is nu weer mogelijk.

Als jij je inschrijft op uiterlijk 8 december krijg je vroeg-boek-korting. Daarna is online inschrijven nog mogelijk tot en met 27 december aanstaande.  
Op 30 en 31 december kun je nog na-inschrijven in het clubhuis van AV Pijnenburg tot 30 minuten voor de start (tarief na-inschrijven).

Het inschrijfbureau is geopend op 30 december van 16.30-20.00. En op 31 december vanaf 8.45 t/m 14.30

De inschrijvingen voor de BusinessRun en Scholierencross is mogelijk t/m 8 december 2023. Voor de teamonderdelen is na-inschrijving (helaas) niet mogelijk.  

KLIK OP HET ONDERDEEL VAN JE KEUZE OM JE IN TE SCHRIJVEN:

30 december Sylvester by Night

31 december Sylvestercross Individuele onderdelen

31 december businessrun

31 december scholierencross

Door inschrijven en deelname verklaart een deelnamer (of diens vertegenwoordiger) zich akkoord met de Voorwaarden, Wedstrijdreglement en Privacyverklaring. Dit wordt in het inschrijfformulier aangegeven. 

Ophalen startnummer

Wanneer jij je op uiterlijk 8 december hebt ingeschreven krijg je de mogelijkheid om tussen Kerst en 29 december je startnummer op te halen bij Intersport van Dam. Hierover krijg je later meer informatie. 

Je startnummer kun je op 30 december vanaf 16:30 tot een half voor de start van jouw onderdeel ophalen in het clubgebouw van Atletiek Vereniging Pijnenburg aan het einde van de Bosstraat in Soest (ingang AV Pijnenburg is dan 50m naar links). Om je startnummer snel te kunnen ophalen moet je je startnummer weten (je startnummer is: xxxx).

Om te grote drukte op de avond te voorkomen worden  deelnemers uit Soest en omgeving dringend geadviseerd van deze mogelijkheid gebruik te maken. Je kan ’s avonds dan gelijk naar het startgebied in de Lange Duinen lopen, omdat je het startnummer al hebt.

Route en parkeren

Er is parkeermogelijkheid op de parkeerplaatsen aan de Bosstraat in Soest, bij SO Soest (voetbal) en MHC Soest (hockey). Mensen uit Soest worden geadviseerd met de fiets te komen. Deze kan worden gestald op het terrein van de Honkbalclub Knickerbockers.

Als U al in het bezit bent van een startbewijs is het vanaf de bosstraat mogelijk om - over het terrein van de Honkbalclub - direct naar het evenement terrein te lopen.