Inschrijvingen & startnummer

Hier treft u nu nog het Programma 2023. In juni/juli update we onze website en inschrijven voor editie 2024 is mogelijk vanaf medio september 2024. 

Na-inschrijven voor de Sylvester by Night en Sylvestercross 2023 is alleen nog mogelijk bij het inschrijfbureau (clubhuis AV Pijnenburg). 

Op 30 december van 16.30-20.00. En op 31 december vanaf 8.45 t/m 14.30

Na-inschrijven is mogelijk tot 30 minuten voor de start van jouw categorie (tarief na-inschrijven).

Online inschrijven is niet meer mogelijk.  

De inschrijvingen voor de BusinessRun en Scholierencross was mogelijk t/m 22 december 2023. Voor de team-onderdelen is na-inschrijving (helaas) niet mogelijk.  

KLIK OP HET ONDERDEEL VAN JE KEUZE OM JE IN TE SCHRIJVEN:

31 december businessrun

31 december scholierencross

Door inschrijven en deelname verklaart een deelnamer (of diens vertegenwoordiger) zich akkoord met de Voorwaarden, Wedstrijdreglement en Privacyverklaring. Dit wordt in het inschrijfformulier aangegeven. 

Ophalen startnummer

Je kunt je startnummer ophalen in het clubgebouw van Atletiek Vereniging Pijnenburg , op 30 december, vanaf 16:30, tot een half uur voor de start van jouw onderdeel.

Hier is het ook mogelijk om extra mensen in te schrijven, of als het nodig is, iets te wijzigen. 

Het clubgebouw van Atletiek Vereniging Pijnenburg bevindt zich aan het einde van de Bosstraat in Soest. Om daar te komen, volg de aanwijzingen van de parkeerwacht ter plaatse.

Let op, tijdens de Sylvester by Night activiteiten zijn er verkeersmaatregelen van kracht. Je kunt niet met de auto of met de fiets bij het clubgebouw komen. Om te grote drukte op de avond te voorkomen worden  deelnemers uit Soest en omgeving dringend geadviseerd om vooraf hun nummer op te halen. 

Om je startnummer snel te kunnen ophalen moet je je startnummer weten (je startnummer is: xxxx).

Route en parkeren

Er is parkeermogelijkheid op de parkeerplaatsen aan de Bosstraat in Soest, bij SO Soest (voetbal) en MHC Soest (hockey). Mensen uit Soest worden geadviseerd met de fiets te komen. Deze kan worden gestald op het terrein van de Honkbalclub Knickerbockers.

Als U al in het bezit bent van een startbewijs is het vanaf de bosstraat mogelijk om - over het terrein van de Honkbalclub - direct naar het evenement terrein te lopen.