305 woorden
2 minuten leestijd

Cheque voor de Bas vd Goor foundation

Elk jaar doneren de deelnemers aan de Sylvester by Night en Sylvestercross geld voor een goed doel dat verbonden is aan het evenement. De afgelopen jaren (sinds 2017) is de Bas van de Goor foundation steeds het goede doel geweest. Normaal is de samenwerking met een goed doel drie jaren, maar deze heeft nu zeven jaren geduurd. De Bas van de Goor foundation is een erkend goed doel, voor mensen met Diabetes. Het is de moeite waard om eens naar de website te gaan. 

De opbrengst die de deelnemers met z'n allen in december 2023 hebben weten op te brengen is drie duizend Euro. 

Deze €3000,00 is een heel mooi bedrag, waarmee ook de Bas van de Goor foundation weer een groot aantal jongeren goed kan ondersteunen. 

Voor de overhandiging van deze cheque, en voor een waardige afsluiting van deze - toch wel mooie en waardevolle - samenwerking, zijn Bas van de Goor en Patrick Mulder teruggekeerd naar de plek waar de samenwerking in 2017 is begonnen. Na het overhandigen van de cheque hebben de heren samen nog een stuk hardgelopen door de duinen van Soest. Zo konden ze even bijpraten over de zeven jaren samenwerken waarbij Bas zelf ook elk jaar aanwezig was en met vele mensen namens de foundation en zijn familie meededen. 

Mede namens Bas, en namens de Sylvestercross organisatie, Aan alle deelnemers, enorm bedankt , en graag tot weerziens in 2024. Ook al is de Foundation nu niet meer het goede doel van de Sylvestercross, de Bas van de Goor Foundation blijft ook komend jaar meedoen! 

Er zijn een aantal foto's gemaakt en er is een video van de overhandiging op ons youtube kanaal gezet. Deze video is hier te zien

Voor de volgende edities van de Sylvestercross wordt een nieuw goed doel gezocht, Voor meer nieuws daarover, houd de nieuwspagina van de Sylvestercross in de gaten.  

Nieuwsoverzicht