233 woorden
1 minuut leestijd

Suppliers verrast met aandenken

De Sylvestercross kan - net zoals vrijwilligers - ook niet zonder de trouwe steun van diverse suppliers. Denk hierbij ook aan de groep ondernemers die al vele edities (om niet) diverse materialen ter beschikking stellen om het duiengebied om te toveren tot een waar hardloopevenemententerrein: start- en finishgebied met diverse faciliteiten voor lopres en toeschouwers. Denk bijv. aan het leveren van diverse schaftketen, stijgermateriaal, aanhangwagens, verlichting, containers voor het tijdelijk opbergen van materialen en/of zelfs met vakmensen en machines grondverzetwerk. Deze week hebben we enkelen van hen verrast met een 'bedankbord' als aandenken. We kregen leuke reacties en de borden zijn (binnenkort) te zien bij de suppliers Van Asch Infra, Van Doorn Verhuur, Mens-Zeist. 

Ook hebben we de voorzitter van SO Soest, Ries de Jong, een herdenkingsbord gegeven als dank voor de samenwerking en support. Sinds 2015 ontvangen zij in hun kantine en kleedkamers de lopers van de Sylvestercross BusinessRun zodat wij hen een extra service kunnen bieden.  

Op het bord is een foto afgebeeld van de start van de Grote Sylvester Prestatiecross op 31 december met vuur- en rookkanonen waarmee alle lopers veel succes werd gewenst en de 40e jubileumeditie letterlijk in kijker werd gezet. 

Voorzitter Ries de Jong (van SO Soest) krijgt uit handen van Jan Blankestijn een bedankbord. 

De mannen van R. Oud Verhuur met z'n allen bij het bord.

Op de coverfoto Eric Borgts (financieel directeur Mens-Zeist bij afwezigheid van CFO Rob de Vis). 

Nieuwsoverzicht