330 woorden
2 minuten leestijd

Vacatures: iets voor jou om te helpen bij dit fantastische evenement?

Binnen ons bestuur en binnen de groep blokhoofden hebben een aantal mensen eerder aangegeven dat de 40e editie hun laatste editie was.
Zo stoppen Jan Blankestijn (Bestuurslid sponsoring en wedstrijdorganisatie), Ariena van den Hout (secretaris) en Bas van de Coterlet (Facilitair)
Binnen de blokhoofden zoeken we invulling voor een blokhoofd parcours uitzetten (opbouw), blokhoofd parcourswacht (tijdens evenement).

Voor de functie van Jan Blankestijn (sponsoring en wedstrijdorganisatie) hebben we inmiddels een invulling gevonden. Stefan Smits (was blokhoofd op- en afbouw start/finish) wordt bestuurslid wedstrijdorganisatie. Luc Wessel (was teamlead social media) neemt de rol van blokhoofd op-enafbouw start/finish over. 

Allereerst willen wij deze afzwaaiende bestuursleden en blokhoofden natuurlijk hartelijk danken voor hun veelal jarenlange inzet! En wensen Stefan en Luc succes in hun nieuwe rollen. 

Dit betekent dat we helaas nog de volgende vacatures hebben: 
- secretaris bestuur
- bestuurslid facilitair
- blokhoofd parcours uitzetten
- blokhoofd parcours (tijdens lopen)
- blokhoofd Sylvester by Night parcooursbelevling
- blokhoofd social media

Op onze pagina vacatures vind je meer informatie over de genoemde vacatures.

We zijn alle onze vrijwilligers dankbaar en trots op ze, want zonder de inzet kan een evenement als de Sylvester by Night en Sylvestercross niet bestaan. We organiseren voor de vrijwilligers in december een leuke avond waar we het nuttige met het aangenomen verenigen. Dan  laten we ons ook graag insprireren door iemand met een bijzonder leven- en/of topsportverhaal. Tijdens de opbouw, het evenement en de afbouw zorgen we uiteraard dat onze vrijwilligers voldoende en goed eten en drinken krijgen. In januari organiseren we een evalautie- en bedankavond. Tijdens deze avond verloten we leuke prijzen zoals cadeaubonnen (van onze sponsoren zoals Intersport Van Dam), verzorgingsproducten en sportartikelen. De hoofdprijs is dankzij de AMSTERDAMSCHE CLUB VOOR ZWEEFVLIEGEN een zweegvlucht vanaf Vliegbasis Soesterberg.

Meer weten over een van de vacatures of heb je een idee dat je iets anders kunt bijdragen? Of denk je iemand te kennen die dit kan en wil? Neem vrijgblijvend contact op met een van de huidige bestuursleden of stuur een mail. We komen graag met je in gesprek. 

Nieuwsoverzicht