Inschrijvingen 2023

Inschrijven voor de Sylvester by Night en Sylvestercross 2023 is weer mogelijk.

Bij inschrijving vóór 8 december aanstaande krijg je vroeg-boek-korting.

Daarna is online inschrijven tegen normaal tarief nog mogelijk tot en met 27 december 2023.  
Op 30 en 31 december kun je nog na-inschrijven in het clubhuis van AV Pijnenburg, tot 30 minuten voor de start van jouw categorie (tarief na-inschrijven).

Het inschrijfbureau is geopend op 30 december van 16.30-20.00. En op 31 december vanaf 8.45 t/m 14.30

De inschrijvingen voor de BusinessRun en Scholierencross is mogelijk t/m 22 december 2023. Voor de team-onderdelen is na-inschrijving (helaas) niet mogelijk.  

KLIK OP HET ONDERDEEL VAN JE KEUZE OM JE IN TE SCHRIJVEN:

30 december Sylvester by Night

31 december Sylvestercross Individuele onderdelen

31 december businessrun

31 december scholierencross

Door inschrijven en deelname verklaart een deelnamer (of diens vertegenwoordiger) zich akkoord met de Voorwaarden, Wedstrijdreglement en Privacyverklaring. Dit wordt in het inschrijfformulier aangegeven. 

Ophalen startnummer

Wanneer jij je op uiterlijk 8 december hebt ingeschreven is het mogelijk om tussen Kerst en 29 december je startnummer op te halen bij Intersport van Dam. Hierover krijg je later meer informatie. 

Anders is het startnummer in het clubgebouw van Atletiek Vereniging Pijnenburg op te halen, op 30 december, vanaf 16:30, tot een half uur voor de start van jouw onderdeel. 

Dit is aan het einde van de Bosstraat in Soest. De ingang van AV Pijnenburg is dan 50m naar links. Let op, tijdens de Sylvester by Night activiteiten zijn er verkeersmaatregelen van kracht. Je kunt niet met de auto of met de fiets bij het clubgebouw komen. Om te grote drukte op de avond te voorkomen worden  deelnemers uit Soest en omgeving dringend geadviseerd om vooraf hun nummer op te halen. 

Om je startnummer snel te kunnen ophalen moet je je startnummer weten (je startnummer is: xxxx).

Route en parkeren

Er is parkeermogelijkheid op de parkeerplaatsen aan de Bosstraat in Soest, bij SO Soest (voetbal) en MHC Soest (hockey). Mensen uit Soest worden geadviseerd met de fiets te komen. Deze kan worden gestald op het terrein van de Honkbalclub Knickerbockers.

Als U al in het bezit bent van een startbewijs is het vanaf de bosstraat mogelijk om - over het terrein van de Honkbalclub - direct naar het evenement terrein te lopen.