Inschrijvingen

De voorinschrijvingen voor de Sylvestercross was een groot succes. 

Voorinschrijven voor de 41e editie, in December 2023, is nog niet mogelijk

Ophalen startnummer

Je startnummer kun je op 30 december vanaf 16:30 tot een half voor de start van jouw onderdeel ophalen in het clubgebouw van Atletiek Vereniging Pijnenburg aan het einde van de Bosstraat in Soest (ingang AV Pijnenburg is dan 50m naar links). Om je startnummer snel te kunnen ophalen moet je je startnummer weten (je startnummer is: xxxx).

Om te grote drukte op de avond te voorkomen worden  deelnemers uit Soest en omgeving geadviseerd van deze mogelijkheid gebruik te maken. Je kan ’s avonds dan gelijk naar het startgebied in de Lange Duinen lopen, omdat je het startnummer al hebt.

Route en parkeren

Het is mogelijk om te parkeren op de parkeerplaatsen aan de Bosstraat in Soest bij SO Soest (voetbal) en MHC Soest (hockey). Mensen uit Soest worden geadviseerd om lopend of met de fiets te komen. De fiets kan worden gestald op het terrein van de Honkbalclub Knickerbockers.

Als U al in het bezit bent van een startbewijs is het vanaf de bosstraat mogelijk om - over het terrein van de Honkbalclub - direct naar het evenement terrein te lopen.