Sylvestercross

Nog 187 dagen tot de Rabobank Sylvestercross!

Inschrijven Clinics

De inschrijving voor de clinics van de Rabobank Sylvestercross 2016 is geopend.

Als je optimaal voorbereid aan de start van de 36e Rabobank Sylvestercross wilt verschijnen zou je kunnen deelnemen aan de vier CLINICS die voor deelnemers georganiseerd worden.

Op vier achtereenvolgende zondagochtenden van 09.00 - 11.00 uur, startend op 27 november aanstaande, verzorgen we vier trainingen in de Lange Duinen bij Soest. De data van de clinics zijn dus: 27-11, 4-12, 11-12, 18-12-2016. Vertrekpunt van de clinics: kantine AV Pijnenburg.

De cross is een afzonderlijk onderdeel van de loopsport en vereist speciale technieken en voorbereidingen. De deelnemers worden ingedeeld in drie niveaugroepen. Op die manier zijn de clinics zowel geschikt
voor onervaren deelnemers als voor lopers/loopsters met ervaring die hun looptechniek of hun conditie willen verbeteren. Onder leiding van deskundige trainers van AV Pijnenburg wordt op en in de nabijheid van het parcours getraind.

Deelname aan de vier clinics kost € 30. Alle deelnemers ontvangen een Rabobank Sylvestercross-loopshirt van uitstekende kwaliteit.

Om in te schrijven klik hier (De mogelijkheid tot inschrijven = GESLOTEN)

Omdat leden van A.V. Pijnenburg al in de prettige omstandigheid verkeren te kunnen oefenen op het parcours staan deze clinics voor hen niet open.

Herinneringen en fotoalbums

Onze Sponsoren